Христо Гърбов спипал съпругата си в изневяра, а после… СНИМКА

Култовият комичен театрален актьор Христо Гърбов, когото в момента гледаме и с невероятни превъплъщения в хитовия формат за имитации “Като две капки вода”, често се усмихва, макар личния му живот да е приличал повече на драма, отколкото на комедия.

От години Гърбов е щастливо женен за настоящата си съпруга – известната кинорежисьорка Иглика Трифонова, но преди да я срещне и да създаде семейство с нея, актьорът преживял скандален развод, след като хванал първата си жена да му изневерява.
Народната певица Ива Давидова би шута на втория си съпруг, шокиращи подробности за изневярата му СНИМКИ

По това време той бил все още студент в МЕИ и имал амбиции да става инженер. Именно в университета срещнал красивата варненка, в която се влюбил, но връзката им била светкавично кратка и пълна с обрати.
Спипали Джаферович в изневяра, не е за вярване какви ги върши
Той решил да пробва късмета си във ВИТИЗ, а след като го приели и докато снимал първия си студентски филм, научил от свои познати, че жена му имала паралелни отношения с друг. Нещо повече! Другият мъж дори се настанил в семейния им дом, ползвал безцеремонно и вещите му.
След тази драматична история щастието отново се усмихва в живота му именно благодарение на настоящата му съпруга Иглика, която именно го вади и от дълбоката депресия, в която бил изпаднал след предателството на първата си жена./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Първата целувка в "Ергенът" вече е факт, Евгени награби... СНИМКИ

Първата целувка в романтичното шоу “Ергенът” вече е факт, а късметлийката се оказа Валерия. Евгени Генчев избра нея, а целувката им се оказа по-страстна от очакваното и премина бързо в интимности. Гледката, разбира се, накара останалите момичета да се напрегнат, а една от тях дори си позволи да отиде и да прекъсне […]