Какъв е най-големият страх на Елса Патаки

Елса Патаки и Крис Хемсуърт са от двойките, които отстрани изглеждат просто перфектни. Винаги са усмихнати и позитивни и изглеждат страхотно.
Това обаче не означава, че животът им е перфектен и не е изпълнен със страхове. Точно като всички нас. От интервю на Елса Патаки за списание Elle разбираме малко повече за нея и от какво се страхува.
Оказва се, че актрисата през живота си не е имала кой знае колко страхове, а тези, които все пак са били налице, се е опитвала да ги избягва или да им обръща колкото се може по-малко внимание.
Един от големите страхове на Патаки обаче е свързан с остаряването и загубата на жизненост. “Физическо стареене. Аз съм много активен човек и ако тялото не ми позволява да напредвам, бих започнал да се разочаровам. Това ме плаши”, допълва актрисата, пише Marca.
Колкото до красотата, Елса Патаки смята, че тя не може и не трябва да бъде вкарвана в рамка. А социалните мрежи и всички филтри, които се използват в тях, правят нещата да изглеждат нереални. “Всички тези изкуствени красоти и стандартите, които се налагат, не са истински.”
Според Патаки, всеки човек трябва да се приеме такъв, какъвто е. А някой, който се опитва да игнорира годините си, е човек, който отбягва самият себе си, смята съпругата на Крис Хемсуърт.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дара Екимова призна за здравословен проблем: Организмът ми се бори с всички сили

Дара Екимова отложи концертна изява заради влошено здравословно състояние. Поп звездата разкри, че има висока температура и се бори с всички сили бързо да преодолее болестта. Изпълнителката се надява след седмица да е приключило боледуването й, отново да бъде на крака и да може да се срещне с почитателите си […]

Subscribe US Now