Каква е тайната на 17-годишния брак на Никол Кидман и Кийт Ърбан

Никол Кидман и Кийт Ърбан са щастливо женени вече от цели 17 години и имат две дъщери – Съндей (14 г.) и Фейт (12 г.).
Предвид успешния им и дългогодишен брак, с какъвто не много популярни двойки могат да се похвалят, е съвсем естествено и двамата да получават въпроси за това каква е тайната им. И именно това издава самият Кийт Ърбан пред N! News по време на музикалните награди CMT, които са се провели вчера, 7 април.
Макар че музикантът така и да не дава конкретен отговор, защото според него това ще “изглежда като съвет за други женени хора”, той все пак насочва мъжете към това сами да разберат “какво работи” за тях.
“Ние го измисляме. Вие го измисляте. Всеки е различен”, споделя Кийт Ърбан.
По думите му двойките трябва да разберат, че всяка една от тях има уникална динамика, която външният свят не би разбрал.
“Няма как един размер да пасва на всички”, допълва той.
Друго, което музикантът издава в интервюто си на червения килим, е че не е изключено да направи дуетна песен със съпругата си Никол Кидман.
“Много пеем из къщата. Защо не”, казва той за евентуалното им сътрудничество.
Самата Никол Кидман преди е споделяла, че се радва на това да живее с музикант.
“Страхотно е да си женен за музикант, тъй като музиката е в къщата през цялото време. Има нещо много радостно в това да е музикално. Кийт може да свири на почти всеки инструмент. Той просто свири на пианото в седем сутринта, така закуската ни е около пианото и до голяма степен е част от живота ни”, разказва актрисата в Шоуто на Елън Дедженеръс през 2013 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

WrestleMania 40 - голямото завръщане на Дуейн Джонсън в кеча

Дуейн Джонсън от доста години загърби кеча, за да се концентира върху кариерата си в киното, която му донася наистина много милиони. От време на време обаче Скалата се качваше на ринга, за да екзалтира феновете на WWE, но не и в цял мач. Е, това се промени през изминалия уикенд […]

Subscribe US Now