Защо MrBeast раздава 26 автомобила Tesla и можем ли в България да спечелим

Джими Доналдсън е само на 26 години, но вече е изкарал много повече пари от вероятно половината население на земята.
Всеки месец каналът му в YouTube MrBeast му докарва милиони долари приходи, които той твърди, че инвестира обратно в създаването на нови грандиозни видеа.
По случай рождения си ден обаче MrBeast реши да направи нещо, което малцина биха – да подарява коли. Понеже стана на 26 години ютюбърът реши да подари на своите последователи 26 чисто нови електрически автомобила Tesla.
25 от тях са Model 3, и голямата награда е един Cybertruck. За да участва и спечели чисто нова Tesla MrBeast иска от феновете си да харесат поста и тагнат двама души в коментар под него.
Често срещана практика, като играта е отворена до 10 май. Прави впечатление, че постът е събрал над 8 милиона харесвания и труден за преброяване брой коментари. Немалко българи, сред които и инфлуенсъри, са се включили в играта на MrBeast за спечелването на Tesla, но според правилата, обявени от ютюбъра, само граждани на САЩ, Канада, Австралия, Чили, Франция, Германия, Индия, Япония, Мексико, Южна Корея и Великобритания могат да спечелят.
MrBeast дава да се разбере, че играта не е спонсорирана от нито Tesla и Илон Мъск, нито от Meta. Тези, които са достатъчно големи късметлии, за да спечелят, могат да избират или да вземат теслата, или парично възнаграждение. За Model 3 то е в размер на 39 000 долара, а за Cybertruck е 120 000 долара.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

В дома на гаджето на Селена Гомес

Бени Бланко показва своя “объркан” и еклектичен дом в Лос Анджелис специално за интериорното списание Architectural Digest. 36-годишният Бланко с вълнение ни развежда из своето колоритно жилище, пълно с толкова интересни елементи, като персонализиран претапициран 15-местен дивани с луд дизайн, клубни високоговорители от 70-те години на миналия век и изкуство от […]

Subscribe US Now