Разврат на участие на Галена!Този мъж я награби и пред всички я…. ВИДЕО

Шокиращо любителско видео с участието на Галена се появи в социалните мрежи. То е заснето по време на изява на певицата и предизвика фурор. 

На клипчето пайнерката изпълнява един от хитовете си, като е облечена в ултра къса рокля, а един от мъжете пред нея започва да я целува по…краката. ‘Недей, че ще се възбудя”, крещи му тя. 
Кадрите предизвикаха възмущение сред голяма част от хората, които са го видели. Галена уточнява, че въпросният мъж е неин приятел и дори намеква, че сексуалната му ориентация не е като на останалите мъже. 
 

@galena__official Ще се възбудя, недей #fypシ #foryou #fyp #foryoupage #galena ♬ original sound – galena

“Добре че си ми приятел, че си ми…сестра”, изпусна се тя пред всички на микрофона, с което обяснява защо му е позволила да я целува по краката и да наднича под роклята.
Изпълнителката на “Тихо ми пази” определено е сред водещите имена в брашна и ненадмината по нощните купони в заведенията, което я прави най-предпочитания изпълнител, а в графика й няма вече свободни дати за година напред. /show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво да очакваме от "Убийствена игра" с Мария Бакалова и Пийт Дейвидсън

Да кажем просто, че миналата година бе изключително успешна за Мария Бакалова в професионален план, би било напълно недостатъчно. Просто защото тя бе извънземно успешна. Та нали точно тогава бе номинирана за Оскар. И макар да не спечели статуетка, спечели няколко вълнуващи роли. Първата бе в режисирания от Джуд Апатоу […]