Евтим Милошев с незаконна тераса в центъра на София, негов авер стана кмет на “Оборище”

Телевизионният продуцент Евтим Милошев си направи незаконна тераса в новопридобития си дом на ул. “Оборище”, като въобще не отчете, че законът категорично му забранява подобни действия, пише Mediamall.info.

Както става ясно от снимките, Милошев крайно нагло е нарушил общия облик на фасадата и без да попита никого е преустроил баровската локация по собствен вкус.
Евтим Милошев изненада Рачков с решение и отпраши към Филипините СНИМКА
Като момче от крайните квартали на столицата, явно и Милошев е увъртян в комплекси един ден да постави не толкова снажното си тяло в най-елитната локация на града, става ясно още от публикацията.

Както повечето хора са с жилищни комплекси, така и Милошев днес е успял да се уреди с луксозно жилище на прочутата улица “Оборище”. Явно страстта на бившия режисьор и продуцент да живее в близост до БНТ е стара, защото преди това Милошев живя под наем в кооперацията на Евгения Живкова и Любомир Левчев на улица „Сан Стефано”. 
Жената на Евтим Милошев си причини нещо страшно! СНИМКИ
Но както написахме по-горе, момчето от крайните квартали не иска наем, а собственост. Понатрупал някой лев от халтура, Милошев явно е поискал адреса му да отговаря и на неговия публичен статут на ТВ-магнат със съмнителни качества за подобна претенция, пише още медията, откъдето разкриват също, че Милошев успява да се сдобие с елитния адрес благодарение на настоящия кмет на район “Оборище” Георги Кузмов. 

Припомняме също, че съпругата на Кузмов е бивша неуспяла оперна певица, преминала през дейността на агент за недвижими имоти и озовала се днес в позицията на ПР на Кирил Петков. Евгения Кузмова към днешна дата реално заема позицията, чийто функции доскоро изпълняваше Лена Бориславова. Дали това включва наем на AirBnB адреси и парапети, не е ясно, но пък от медийни публикации се разбира, че съпругът на Кузмова е овъртян в куп далавери с недвижими имоти в района, в който той наскоро бе избран за кмет. 
Евтим Милошев с гореща новина след края на “Откраднат живот” СНИМКИ
От медията уточняват още, че продуцентът Милошев е бил глобен преди време от Столична община за строежа на незаконната тераса, като с това реално официално казусът е приключил. Истината обаче е, че съкварталците му не спират да недоволстват срещу него, докато незаконният му балкон виси застрашително над прословутата “Докторска градина”.
Изключително любопитен е и фактът, че от отдел “Незаконно строителство”, както и юристите и главната архитектка на община си траят и не отронват и дума по въпросния скандален казус. От друга страна, към днешна дата Милошев може да бъде напълно спокоен относно бъдещето на незаконното си архитектурно творение, тъй като, както вече стана ясно, че кмет на община “Оборище” вече е неговият личен и близък приятел Георги Кузмов. Последният е бил предложен за тази позиция не от друг, а от съпругата на Даниел Лорер – Виолета Лорер. 
Всъщност, единствената надежда на съкооператорите на Милошев е, че влиятелни лица от българския бизнес също имат имот във въпросната сграда. Става дума за собствениците на Винпром “Пещера”, които също имат апартаменти на въпросния адрес, се казва в публикацията./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Изневерил ли е Меси на Антонела

Лео Меси и Антонела Рокузо са една от светските двойки, които често са давани за пример за щастлива и хармонична връзка, която продължава вече повече от 15 години. Двамата са детска любов, познават се от петгодишни, преминали са през редица трудности, а красавицата бе до футболиста по пътя му към […]

Subscribe US Now