Как Никълъс Кейдж е върнал дълг от 6 милиона долара

Покрай премиерата на “Ренфийлд” на Никълъс Кейдж му се наложи да дава доста интервюта, от които излизат някои наистина интересни истории.
Една такава е свързана с един тежък период от живота на актьора. Пред 60 Minutes Кейдж споделя, че преди години е прекалил с инвестирането в недвижими имоти и при срива на пазара е останал с огромен дълг – 6 милиона долара.
Никълъс Кейдж е купувал не само луксозни и авангардни коли, но и големи имения и замъци в най-различни страни по света. Не е успял обаче навреме да се измъкне от създалата се неприятна ситуация около пазара на недвижими имоти.
Въпреки огромния дълг, който е имал, не е обявявал банкрут, защото работата го е спасила. Този мрачен етап от живота му, както го нарича, е приключил благодарение на многото и различни роли, които е приемал. С тяхна помощ е успял да върне всички дължими пари, пише Deadline.
Днес Никълъс Кейдж живее със съпругата си Рико Шибата в имение в Лас Вегас и няма помен от трудните му във финансово отношение години.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мелания Тръмп в 22 факта

Днес, 26 април, рожден ден празнува американският модел и бивша първа дама на САЩ, Мелания Тръмп.  Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now