Дара Екимова призна за здравословен проблем: Организмът ми се бори с всички сили

Дара Екимова отложи концертна изява заради влошено здравословно състояние. Поп звездата разкри, че има висока температура и се бори с всички сили бързо да преодолее болестта.

Изпълнителката се надява след седмица да е приключило боледуването й, отново да бъде на крака и да може да се срещне с почитателите си още в края на август.
 

“Последните два дни правя всичко възможно, за да закрепя тялото си, но опитите са неуспешни. Поддържам много висока температура и не се повлиявам от лекарства. Организмът ми се бори със всички сили. Бях убедена, че до днес всичко ще е наред, но едвам се държа на краката си” – изплака болката си тя.
Феновете на Дара Екимова веднага реагираха с положителни коментари. Те пожелават на любимката си скорошно оздравяване и бързо възстановяване, и подчертават, че здравето е най-важно./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Трикът на адвокатите на Калина Сакскобургготска

През изминалия уикенд – в събота, 19 август, Калина Сакскобургготска беше хваната да шофира автомобил в нетрезво състояние в Боровец. Тогава тестът с дрегер показа 1.5 промила алкохол в кръвта й. Днес, 23 август, дъщерята на бившия премиер Симеон Сакскобургготски, беше призована да се яви в областната дирекция на МВР, […]

Subscribe US Now