Маргарита от “Сървайвър”: Трудно ми е да вирея сред интриганти

Маргарита Чанева е на 36 г., треньор по бокс, занимава се и с музика. Тя има 6 републикански титли по бокс, без нито един загубен мач, пето място на европейско и пето място на световно първенство. Не можа обаче да пребори стратезите в “Survivor” и напусна шоуто.

Ето какво разказа Маги пред наш репортер след отпадането си от риалити формата:
– Маги, беше ли подготвена за формат като „Сървайвър”?
– Може да се каже, че не бях много подготвена. Най-трудно ми беше с интригантстването и съобразяването с интриганти. Оказа се, че това е важно в играта, за да оцелееш. Аз се надявах игрите да имат по-голяма тежест и да трябва физически да се доказвам. Не обичам интригите и шушукането. Трудно ми е да вирея сред такива хора.
– Това ли е нещото, което не ти достигна, за да продължиш напред във формата?
– Не ми достигна търпение – аз не мога да се разбирам с всички. Не мога да се правя на добронамерена към хора, към които не съм и не ме кефят. Не съм двулична и не мога да се преструвам на приятел към някого, когото не уважавам. А това се оказва част от играта. Когтао нещо не ме кефи, аз просто си го показвам.

– Кои са тези хора, които не те кефят?
– Великата петорка , както Мила нарече дружинката им в лицето на Йоана, Борислава, Иван, Денис и самата Мила. Жоро си ме дразнеше като човек, като личност. Той е човек, който нищо не прави и няма елементарни хигиенни навици. Това са ми неприятните хора от “Сървайвър”.
– А с кого ще запазиш приятелки отношения след края на формата?
– Определено със Зоран, който ми е голяма дружка. Много се ядосвам, някои се опитват да внушат, ,Зоран е интригант. Той няма нищо общо с интригите. Това, че е хитър и може да се разбира с различен тип хора, не го прави интригант. Не е въртял интриги и много грозно му лепнаха този прякор. Ванко, Кари, Алекс и Ганка са другите хора, които също са мина сърце. Най-противна ми е Мила.
– Тя ли е с най-силна стратегия за оцеляване?
– Не, просто е мишка и успя да се намърда измежду другите мишки.
– Успя ли да натрупаш някакви представи за Филипините и би ли се върнала един ден като турист?
– Успях да натрупам сериозни представи за Филипините. Това е една бедна страна с много усмихнати хора. Допадна ми ежедневието им и че не се интересуват от нещата, от които се интересуваме ние.. Децата играят на улицата с кокошки и петли! Водят много обикновен начин на живот и това ги лишава от излишното обременяване, което е присъщо за нас. Но не мисля, че бих се върнала пак там. Евентуално само за “Сървайвър ол старс”. (смее се)
Сигурно е друго да отидеш на почивка с някое гадже, с което да си седим на плажа и да се плацикаме. Да имаме хотел или поне спален чувал и палатка. На пясъка да се търкаляш и да нямаш сапун и четка за зъби – не е особено готино.

– Извън шоуто се занимаваш с типично мъжки спорт, а именно бокс. Как се запали по това бойно изкуство и имаш ли някакви сериозни травми от практикуването му?
– Запалих се сравнително късно – 18-годишна започнах да тренирам бокс. Винаги съм била такъв темперамент, имам вътрешна агресия, която трябва да канализирам по някакъв начин и да убия това чувства за агресия. Това ме накара да се посмиря малко или много. Нямам сериозни травни. Не са ме били много…
– Да не те мислим, на улицата можеш да се защитаваш и е желателно никой да не те предизвиква…
– Нямам проблем на улицата, всички ме заобикалят. (смее се) Определено този спорт ме смири и не си позволявам да посягам на хора, които нямат нищо общо с бокса. Спарингът си е спаринг, на улицата нямам право да посягам. Това е все едно някой войник да извади автомата и да започне да стреля. Не е редно…
– С тази война в Украйна нищо не е сигурно вече….
– Абсолютно, много си прав. Нямам познати в Украйна, но следя новините и виждам какво се случва. В 21 век да има такава война е душманско.
– А как стигна до рап музиката и какви парчета правиш?
– След като спрях да се състезавам с бокс, трябваше по друг начин да канализирам агресията си. Винаги съм слушала такава музика и харесвам български рап. Имам дарба да си пиша текстовете и слух да хващам тактовете. На майтап тръгнаха нещата, но защо пък един ден да не стане и професионално?! Правя го с кеф и може да направя някое сървайвър парче.
– Би ли експериментирала в някои друг жанр?
– Може би с някакви естрадни мотиви, но в никакъв случай с с фолк. Много ми е пошло, смяна на платната не правим./show.blitz.bg
Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ

Източник: blitz.bg
Next Post

Елен Колева втрещи с външния си вид! Актрисата боядиса косата си синя СНИМКА

Актрисата Елен Колева се загуби от публичния свят и почитателите й вече забравиха дори как изглежда. Е, тя реши да се покаже и да предизивка истинска бомба с външния си вид.  Ако си мислите, че звездата от “Шивачки” е запазила кестенявия цвят на косата си, жестоко се лъжете. Не, не […]

Subscribe US Now