Добре си живее, ето го жилището на Зуека в Испания СНИМКИ

Актьорът Васил Василев – Зуека никак не е за жалене, след като напусна родината си и се премести да живее в Испания. По случай неговия рожден от “Като две капки вода” му направиха изненада и го включиха на живо чрез скайп връзка. И за първи път видяхме малка част от жилището му в Испания. 

“Голям апартамент са си взели, явно имат възможности”, не се стърпя водещият Герасим Георгиев – Геро, когато жената на Зуека се разходи в две от стаите. 

Зуека не скри, че най-много в Испания му липсва шоуто “Като две капки вода” и неговите приятели, сред които са Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро. Но категорично отхвърля възможността да се върне да живее и работи отново в родината си. 
В момента той се е отдал на страстта си да рисува и дори показа последния си шедьовър на Ева с ябълката, която вероятно съвсем скоро ще има своя купувач. Вече писахме, че картините на Зуека са доста скъпи, но пък интересът към тях не стихва. 

За първи път видяхме Рачков толкова развълнуван и без малко да се разплаче по време на видео разговора със своя приятел и дългогодишен екранен партньор./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво се случва с Джак Никълсън

Вероятно мнозина са се запитвали какво се случва с Джак Никълсън, един от най-харизматичните холивудски актьори, след решението му да се оттегли от киното. Преди около шест години, актьорът сам сложи край на блестящата си, близо 60-годишна кариера. Оттогава насам Никълсън не само че не се появява на снимачната площадка, […]

Subscribe US Now