Изненада! Наталия Кобилкина иска второ бебе от… СНИМКА

Наталия Кобилкина май се харесва в ролята на майка и съпруга, защото това, което силно желае в този момент, е отново да изпита щастието да бута бебешка количка.

Сексоложката, която нерядко предизвиква скандали с еротичните си съвети, живее в Лондон с мъжа си и детето, но беше за кратко в България заради снимките на сериала на bTV “Съни бийч”.
Наталия Кобилкина премери “малък членче” на Бойко Кръстанов СНИМКИ
“Винаги съм искала да се пробвам като актриса и ми беше интересно. За мен е нещо ново и различно, а и сериалът е много добър. Работата определено е трудна, тъй като актьорът трябва да учи текст, който не е негов. А аз съм свикнала да си говоря каквото искам. Освен това за мен беше доста по-сложно, тъй като българският не ми е роден език. Всички от екипа бяха много търпеливи, правихме по няколко дубли. Изморително е и накрая на снимачния ден се чувстваш много изтощен”, бе споделила Кобилкина за преживяванията си пред камерите.

Животът й в Лондон иначе тече активно, с претрупан график от семинари и консултации, а книгата й “Управлявай успеха”, която излезе на българския пазар, съвсем скоро предстои да се появи и на английския. Но освен професионалните си амбиции, Кобилкина не крие и личните. 
Срамен скандал с нашето посолство в Лондон и Наталия Кобилкина СНИМКА
“Иска ми се да намаля работата и голямото натоварване, но ангажиментите постоянно се увеличават”, споделя тя. “Получих покана да гостувам в Северна Македония и да правя семинари, но не знам дали ще ми стигне енергията за всичко. Тези полети и постоянни пътувания много изморяват. В края на юни ще съм отново в България. Ще правя специален ритрийт за жени за всички онези, които искат да повярват в себе си и да разперят крила. Има много нещастни, самотни и нереализирани дами и е важно това да се промени. Иска ми се да ги науча да са щастливи, да имат собствена реализация и да не чакат всичко да прави мъжът им.” 
Намаляването на натоварването пък, е вероятно заради желанието й да стане отново майка, след като през 2019-та усети това щастие за първи път. Тогава на бял свят се появи синът й Филип, а щастливият татко е гръцкият бизнесмен Такис Дретакис, с когото сексоложката сключи брак през 2017 г.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Natalia Kobylkina (Official) (@nataliakobilkina)

Мъжът на Наталия Кобилкина яхна “Бентли” в Лондон СНИМКА
“Майчинството е щастие, но и голям ангажимент”, казва Наталия. И добавя пред “Филтър”: “Дава една пълнота и осъзнаваш, че всичко си е дошло на своето място. Ние нямаме баби, които да ни помагат, в началото ни беше трудно. Но сега, когато Филип поотрасна, вече съм готова за второ дете. Съпругът ми също иска отново да станем родители. Ние обичаме децата”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg