Звезда от “Тоника” се разведе тайно и… СНИМКИ

Една от звездите на “Тоника” – Ралица Ангелова, се е развела със съпруга си, с когото дълги години бяха в списъка на малкото примерни семейства в музикалната гилдия. Около чаровната брюнетка никога не са се оформяли никакви скандални истории, а и самата тя дори веднъж не изневери на принципа си да държи личния си живот настрана от публичното внимание, над 30 години вече.

Социалните мрежи обаче, винаги издават и това, което иначе може да се запази дълго в тайна. Във фейсбук профила си Ралица вече се пише като “необвързана”, което нямаше как да не направи впечатление не само на виртуалните й приятели, но и на всички останали.
Ева от “Тоника” неузнаваема! Няма да повярвате как изглежда вече! СНИМКА

За бившия съпруг на певицата не се знае почти нищо, освен това, че е музикант, но не сред популярните имена у нас. От него Ралица има син – Кристиян. 
Каква е причината за раздялата между двамата все още не става ясно, но по всичко изглежда, че Ралица Ангелова е решила да направи мощен рестарт на личния си живот./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Стояна грабна микрофона на Ивана и изби рибата ВИДЕО

Дясната ръка на поп фолк звездата Ивана – бузукарката Стояна, с която са тандем от години, поднесе голяма изненада наскоро, след като грабна импровизирано микрофона и изпя в доста нестандартна поза международния хит “Комбайна вършачка”, в който главен лирически герой е Васко Жабата. Новото амплоа на Стояна шашна всички, а най-вероятно […]

Subscribe US Now