Развръзка със сваленото бельо на Блага от “Ергенът”! Виктор призна, че…

Участничката от “Ергенът” Благовеста Бонбонова взриви ефира с безумното си решение да свали бельото си и да го подари на Виктор Стоянов. Постъпката й раздели момичетата на два враждуващи лагера. 

Едни намират действието й за много смела постъпка, докато останалата част от участничките открито критикуват поведението й. А още по-изненадваща е развръзката по-натам и какво всъщност се случи с мръсното бельо на Блага. Няма да повярвате какво направи Виктор с подарените му от Блага гащи.

“Аз спах с него. Цяла вечер си мислех за теб”, призна й Виктор на тяхната романтична вечеря. А останалите момичета се озлобиха още повече срещу нея, след като тази грозна постъпка всъщност й уреди среща с мачото. 
Майката на Благовеста се опита да я защити в социалните мрежи, а самата плеймейтка призна, че именно нейният баща я е подтикнал да се запише за участие в ‘”Ергенът”. Зрители изпаднаха в потрес от това признание на Блага. “Вместо да се срамува от дъщеря си, той я тика да се излага. Вече ми е ясно защо се държи толкова лековато”, коментират в мрежата.
Снощният арест на бившия премиер Бойко Борисов наложи извънредна новинарска емисия и епизодът на “Ергенът” бе прекъснат по средата. От медията уточниха, че тази вечер зрителите ще могат да видят целия епизод, а в събота ще се излъчи и този, който беше предвиден за петък. Всички са нетърпеливи да видят коя девойка няма да получи роза от Виктор и ще си отиде вкъщи.  /show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now