Ето къде забегна Вергов след разкритията на битата актриса Диана Димитрова СНИМКА

Юлиан Вергов продължава да мълчи след обвиненията на актрисата Диана Димитрова. Тя изненадващо за всички реши да разкрие, че преди пет години е била брутално пребита от известния актьор. 

И тя не внесе яснота за случката, освен грозните снимки след побоя. Истината за случката научаваме от актьорите от сериала “Откраднат живот”, които са станали свидетели на зверството, за което прокуратурата се самосезира. 
Вергов не издържа на напрежението и хукна по планините, където да проясни съзнанието си и да се отърси от негативизма, който събра покрай тази история. Той се надяваше, че е приключил темата, но Диана Димитрова му заби пореден удар. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Julian Vergov (@julianvergovofficial)

Юлиан Вергов и Диана Димитрова имали кратка романтична връзка по време на снимките на “Откраднат живот”. Тогава тя го заплашила, че ще разкаже на семейството му. Срещнала се с жена му, а след това поискала среща и с дъщеря му. Това го ядосало и упражнил насилие. 
Тогава той напуснал сериала, но и до днес негови колеги твърдят, че застават зад него, тъй като Диана го била провокирала на това посегателство. Какво ли трябва да е направил човек, че да понесе такива удари с крак в лицето?! Кой от двамата е прав в тази ситуация според вас?!/show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Леонардо ди Каприо излиза с дъщерята на Лоренцо Ламас

Откакто се раздели с Камила Мороне, името на Леонардо ди Каприо се спряга с различни жени. Една от последните, за които се заговори, беше Джиджи Хадид. Въпреки, че двамата бяха засичани многократно заедно, така и не се потвърди със сигурност, че имат сериозна връзка.  От Daily Mail сега научаваме, че […]