Отново заедно ли са Кендъл Дженър и Хари Стайлс

Най-вероятно сме чували прословутата фраза, че старата любов ръжда не хваща. Дали това обаче важи с пълна сила и за отношенията между Кендъл Дженър и Хари Стайлс?
От 2013 до 2019 г. двамата са в динамичен период, в който ту са заедно, ту не са. Сега, няколко години по-късно, те все още не са решили окончателно да спрат да се виждат. Това е една от вероятните причини да се появят слуховете, че искрата помежду им пак се е възпламенила.
Друга причина е фактът, че и Кендъл Дженър, и Хари Стайлс съвсем наскоро преживяха раздели. Моделът вече не е заедно с баскетболиста Девин Букър, а певецът пък спря да се вижда с актрисата Оливия Уайлд.
Мнозина започнаха да спекулират, че Хари Стайлс сега преживява раздялата си като пак се среща с Кендъл Дженър. И да, факт е, че двамата наистина се срещат, но не и по романтичен начин. Поне така твърди източник на E! News.
“Тя и Хари са просто добри приятели”, разкрива той и уточнява, че двамата са останали приятелски настроени през годините и поддържат връзка. Освен че се засичат в едни и същи социални кръгове, Кендъл и Хари излизат и отделно заедно, за да си разказват един на друг какво им се случва.
Още след раздялата им през 2019 г. Хари Стайлс сподели в интервю пред Елън Дедженеръс, че с Кендъл си остават приятели.
Към днешна дата и двамата са фокусирани върху себе си и кариерите си. Музикантът в момента е на турне, докато моделът пък наред с разширяването на бизнеса си, се стреми да има време и за семейството.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Нора Шопова роди! Бебето е...

Телевизионната водеща Нора Шопова, която се омъжи миналото лято за адвоката-милионер Траян Косев, роди първото си детенце и вече е горда майка на момченце. Брюнетката е кръстила първородното си дете Вихрен, което се появи на бял свят вчера. СНИМКИ от медения месец на Нора Шопова и адвоката-милионер Щастливата новина сподели тя в […]

Subscribe US Now