Бременната Сузанита призна за ада на наркотиците и как Марк я е… СНИМКИ

Бременната в 8-ия месец Сузанита се обясни в любов на шампиона по гребане Марк Славов, а емоционалното й излияние предизвика много вълнения в социалните мрежи.

Дъщерята на Орхан Мурад, която изкара дълъг период да се бори със зависимостта си към наркотиците, не крие колко е щастлива, че е заедно с любимия си, с когото скоро ще посрещнат сина си. 19-годишната изпълнителка призна точно през какво е минала и как мъжът до нея й е помогнал, когато се е чувствала изгубена.
Бременната Сузанита шашна с тази промяна, призна, че… СНИМКИ

През пролетта на 2020 г. Сузанита разказа подробно в тв гостуване за старта си с наркотиците. Започнала с трева, но покрай лоши моменти, които имала, потърсила утеха и в по-тежки субстанции, за да постигне по-сериозен ефект. В тези моменти сякаш “слагала розовите очила” и всичко й изглеждало прекрасно. “Мислех, че преоткривам себе си, но всъщност се губех все повече и повече с всяка една доза”, сподели тогава младата изпълнителка.
Сузанита пусна кадри от родилното! Валят честитки, но се оказа… СНИМКИ
“Правех маратони. 6-7 дена без въобще да спя, да ям, нищо не ме интересуваше. Губех приятели, усещах, че губя и семейството си. Губех смисъла на живота си”, призна още тя за най-лошия период в живота си до момента. Губела и пари, защото голяма част от хонорарите й отивали за наркотици. Останалите дарявала, включвайки се благотворителни кампании, предимно за деца, пише “Хотарена”.
В един момент отслабнала драстично. Тежала 36 кг. “Тогава усетих, че потъвам”, заяви Сузанита, която след разговор с майка си започнала да търси клиника и лекари, на които да се довери, за да се избави от този ужас. Прекарала месец в клиника, после през две седмици посещавала дневен център, известно време приемала и силни антидепресанти.

“Преминах през много неща след наркотиците – сънни парализи, халюцинации, паник атаки, нервни кризи. Виждах дяволи, дори починалата си баба видях как ме души и това се случваше или когато заспивах, или когато се събуждах. Случваше се да виждам, че нещо се движи, което не би трябвало да се движи”, сподели тогава тя. А обрат в живота й донася любовта към Марк Славов.
Марк Славов проговори за раздялата със Сузанита СНИМКА
“Любовта учи на много неща”, не е спирала да повтаря от този момент изпълнителката, която покрай спортиста се научила да се извинява, да казва “благодаря” и “моля”./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Suzanitta Muratti (@mvradova)

Източник: blitz.bg
Next Post

Хейтъри попиляха Папи Ханс заради секс истории със... ВИДЕО

Папи Ханс знае как да прекалява и често го прави съвсем умишлено, поне ако съдим по песните и клиповете, които прави. Нерядко получава и откровен хейт в социалните мрежи заради това. На изпълнителя, на когото не му липсва самочувствие, със сигурност му е станало горчиво наскоро, защото го заля невъобразим хейт […]

Subscribe US Now