Жената, с която Нина Добрев се целува

Нина Добрев и Шон Уайт успяват да привлекат вниманието ни, където и да се появят. Направиха го и на партитито на Vanity Fair след раздаването на Оскарите.
Актрисата бе заложила на изящна дълга сребриста рокля на Rabanne, докато бившият сноубордист на костюм, съставен от черен панталон и бяло сако с бяла риза.
Едно е сигурно – двамата си подхождат добре и на червения килим. Няколко дни след партито обаче Нина Добрев реши да сподели още снимки от вечерта.
На тях тя е в компанията на Шон Уайт, разбира се, и на актьора Атън Пол и неговата съпруга Лорън. На първата от трите, споделени снимки черно-бели снимки, четиримата позират и няма нищо необичайно.
На втората Арън Пол и Лорън се целуват, докато Добрев и Уайт са шокирани. Е, на третата шокираните са мъжете, защото виждаме как Лорън Пол и Нина Добрев си разменят целувка. В коментарите пък се забелязват хора, които шеговито искат четвърта снимка, на която Арън и Шон да се целуват.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Усмихната, в добро здраве и с Уилям под ръка - Кейт се завърна

Дни след като Кейт Мидълтън публично се извини за гафа със семейната снимка по случай 8 март, всички продължават да се чудят къде е тя и какво се случва с нея. Оказва се, че някои късметлии са успели да я видят през миналия уикенд и разкриват подробности за нейното състояние. Според […]

Subscribe US Now