Сестрата на Кейт Мидълтън – забележителна по бански

В последните седмици в кралското семейство не липсват сътресения. Здравословните проблеми на някои от неговите членове – особено на крал Чарлз, имаха своето отражение в цялата монархия. За други обаче животът продължава.
И то доста добре – Пипа Мидълтън и семейството й са на тропическа ваканция на Сейнт Бартс в Карибско море. Заедно със съпруга си Джеймс Матюс и трите им деца Артър, Грейс и Роуз, те се наслаждават на слънцето и плажовете на острова.
40-годишната сестра на Кейт Мидълтън демонстрира забележителна физическа форма, като избра за почивката си изрязан бял бански половинки. Както обикновено, когато е на Сейнт Бартс, тя прекара много време във водата, като се гмуркаше с най-голямото си дете – петгодишният Артър.
Семейството на Пипа беше отседнало в луксозния хотел Eden Park, който е собственост на родителите на съпруга й. Родителите на Джеймс Матюс го купуват през 1995 г. и през голяма част от времето живеят там.
В социалните медии се появиха редица коментари за това как Пипа Мидълтън си “позволява” да е на почивка, докато сестра й е болна. Вероятно обаче фактът, че Пипа се наслаждава на такава ваканция е знак, че състоянието на принцесата на Уелс се е подобрило значително след коремната операция.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Новата „културна столица“ на Европа, където бирата е по-евтина от България

От Северното сияние до очарователен средновековен град, няма спор, че европейските столици на културата през 2024 г. имат какво да предложат – просто може би рядко сме чували за тях. Но с един от градовете, предлагащ бира за малко над три лева, и друг – често определян като “скрития скъпоценен камък” на Австрия, […]

Subscribe US Now