Как Арнолд Шварценегер се сдоби с пони и магаре

Добре знаем, че Арнолд Шварценегер обича животните, защото в профилите му в социалните мрежи не един и два пъти е споделял снимки и видеа на домашните си любимци.
Те обаче са по-необичайни, защото включват едно малко магаре и пони. От гостуване в културния център The 92nd Street Y разбираме и малко повече за това как се е озовал с две подобни животни у дома, пише Hola.
Шварценегер споделя, че е имал понито на име Уиски, но никога не е планирал да се сдобива и с магаре. Не на същото мнение обаче е била половинката му Хийтър Милиган.
“Мисля, че има нужда от другарче”, заявила Милиган. И така един ден Арнолд Шварценегер се прибрал у дома и заварил миниатюрно магаре в двора си, което се е разбирало много добре с Уиски. Неговото име и Лулу.
По време на панела актьорът поясни и как се е сдобил с понито. Оказва се, че когато една от дъщерите му е била тинейджърка, е била запалена по ездата и много е искала пони. Но когато е пораснала малко и е започнала да излиза по срещи, съвсем естествено е загубила интерес към животното.
И така Арнолд Шварценегер е решил да вземе понито за постоянно в къщата си, като ѝ е построил специален обор. Оказва се, че освен понито и магарето, той отглежда още три кучета и едно прасе. Актьорът разкрива и част от задълженията си с всички тези животни.
Едно от първите неща, които прави сутрин, е да нахрани кучетата и прасето, след което отива при понито и магарето. Пуска ги на двора и заедно отиват до кухнята, където им дава специално направени за тях бисквити.
Разбира се, понякога суматоха с толкова животни в къщата настава, но Арнолд Шварценегер казва, че е много щастлив от присъствието им и дори не може да си представи живота без тях.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Членът на кралското семейство, който скърби за Матю Пери

В неделя, 29 октомври, светът осъмна с новината за смъртта на Матю Пери. Актьорът е обожаван от милиони заради ролята си на Чандлър от сериала “Приятели” и загубата му наистина е шокираща. Много актьори, певци и други публични личности използваха социалните медии, за да демонстрират тъгата си и да изкажат […]

Subscribe US Now