Да не харесваш Киану Рийвс

На Киану Рийвс му се носи славата на една от най-харесваните знаменитости заради доброто му отношение към всеки. Дори и към феновете, които случайно го спират по улиците за снимка.
Затова не сме и очаквали, че друга знаменитост ще се издаде, че не харесва Киану Рийвс. Оказва се обаче, че Матю Пери не храни много топли чувства към колегата си.
Актьорът от “Приятели” наскоро написа мемоарната си книга Friends, Lovers and the Big Terrible Thing, в която впечатление прави един доста противоречив откъс.
“Защо оригинални мислители като Ривър Финикс и Хийт Леджър умират, но Киану Рийвс все още ходи сред нас?”, пише в текста.
Тук е моментът да уточним, че както Матю Пери, така и Киану Рийвс лично са се познавали с актьора Ривър Финикс. Пери обаче приема смъртта му през 1993 г. доста тежко.
Също труден момент за актьора от “Приятели” е и когато друг негов колега, Крис Фарли, загива през 1997 г., едва на 33 години. В книгата си Матю Пери признава, че когато е научил новината за смъртта на приятеля си, от ярост е пробил дупка в стената на съблекалнята на Дженифър Анистън.
От тези откъси от Friends, Lovers and the Big Terrible Thing става ясно, че Матю Пери наистина трудно е понасял загубите на близки хора, което е и съвсем естествено.
Какво точно обаче има той против Киану Рийвс, защо не го харесва и какво означава цитатът “но Киану Рийвс все още ходи сред нас”, явно ще можем да разберем щом прочетем мемоарната книга на актьора от “Приятели”. А до излизането ѝ не остава много. Очаква се тя да се появи на 1 ноември, пише Hollywood Life.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Жената, която обвини Леброн Джеймс, че изневерява

Известните личности имат точно толкова проблеми, колкото и един обикновен човек. Разликата обаче е, че всички се интересуват от техните и те стават обществено достояние. Като изневерите например, които са често срещани, като Адам Лавин беше една от последните звезди, които влязоха в полезрението ни именно с това. А сега […]