Жената, която обвини Леброн Джеймс, че изневерява

Известните личности имат точно толкова проблеми, колкото и един обикновен човек. Разликата обаче е, че всички се интересуват от техните и те стават обществено достояние.
Като изневерите например, които са често срещани, като Адам Лавин беше една от последните звезди, които влязоха в полезрението ни именно с това. А сега има един необичаен заподозрян – Леброн Джеймс.
Според Fox News, София Франклин в подкаста си Sofia with an F е отправила интересни обвинения срещу Краля. Повод за това е била повдигнатата тема за изневерите на Адам Лавин. В подкаста си София твърди, че знае, че Леонардо ди Каприо например е задължавал жените, с които излиза, да подписват споразумение за дискретност. По този начин си гарантира, че личния му живот няма да се окаже на показ.
Точно тогава водещата на подкаста споменава и Леброн Джеймс. Според нея той е известен с това, че организира партита, на които жените са длъжни също да подпишат подобно споразумение за неразкриване. Следва и реторичният въпрос към продуцента на подкаста ѝ, че не е знаел, че Леброн изневерява.
София Франклин твърди, че си нямаме идея колко изненадващо потайни и съмнителни са повечето хора. Към момента Леброн Джеймс не е отговорил публично на твърденията, че изневерява на съпругата си, с която са заедно още от гимназията и имат три деца. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Страшна подигравка в "Игри на волята": Мирела срази Мани и Фейгин с тази СНИМКА

На Арената в “Игри на волята” май нищо не може да остане скрито покрито. Това става ясно след една от последните игри, а гафа, които се получи, предизвика много реакции в мрежата. Наскоро зрителите станаха свидетели на измама от страна на Мани и Фейгин от племето на Супергероите, за която […]

Subscribe US Now