Добре дошли ли са Хари и Меган в Англия

В края на тази работна седмица стана ясно, че принц Хари и Меган Маркъл са били помолени да освободят жилището си във Великобритания – Фрогмор Котидж, което се намира на територията на замъка Уиндзор.
“Молбата” за овакантяване на имота идва по-малко от два месеца преди коронацията на крал Чарлз – събитие, което все още не е ясно дали Хари и Меган ще уважат. Фактът обаче, че точно сега двамата трябва да освободят Фрогмор, е достатъчно показателен.
Херцозите на Съсекс са потвърдили, че наистина са получили подобна молба, пише Hello. Двамата обаче са много притеснени как ще пътуват до Великобритания при положение, че няма да имат гарантирана охрана.
Именно сигурността е главният проблем пред Хари и Меган да идват по-често в родината му. След като двамата се отказаха от ролите си на работещи членове на кралското семейство и се преместиха в Калифорния, британската полиция и вътрешно министерство не им подсигуряват охрана.
Затова и Фрогмор Котидж беше удобно място за тях да пребивават във Великобритания, защото е в рамките на Уиндзор и, съответно, получава същата охрана. Двамата последно бяха там през юни 2022 г. по повод Платинения юбилей на Елизабет Втора и дори отпразнуваха първия рожден ден на дъщеря си Лилибет във Фрогмор.
Hello съобщават, че Хари и Меган са потвърдили освобождаването на Фрогмор през май, след като мине коронацията. Дали това означава, че двамата планират все пак да присъстват на нея? И дали това ще бъде последното им пътуване до Великобритания?

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Благо Джизъса търси жена на Жоро Валентинов след "Сървайвър" СНИМКИ

Все по-топли и дружелюбни стават отношенията между ексфутболиста Благо Джизъса и ММА боеца Жоро Валентинов в “Сървайвър”. Бившите баджанаци не само забравиха старата си вражда заради плеймейтката Златка Райкова, а и започнаха да кроят общи планове за бъдещето. Щастлив от подновеното им приятелство, Жоро помоли Джизъса, който отскоро отново е […]