Тежката загуба на Шарън Стоун

Шарън Стоун винаги е била много откровена с феновете си. Точно поради тази причина актрисата не крие факта, че истински скърби за загубата на брат си Патрик Стоун, който се спомина внезапно преди броени дни с Пенсилвания. Той е на 57 г. Както самата актриса споделя във видео в своя Instagram, той почива от инфаркт, вследствие на сърдечно заболяване.
“Здравейте, всички. Това съобщение е, за да потвърдя, че загубихме брат ми – Патрик Джоузеф Стоун. Благодарни сме ви за любовта и подкрепата в тази толкова опустошителна за нас мъка. Да, сблъскахме се с няколко неутешими загуби през последните няколкйо години, точно както много от вас. Благодаря ви за всичко и ви моля да продължавате да бъдете все така мили с мен и семейството ми”, през сълзи говори дълбоко разтроената Шарън Стоун.
Според TMZ, вдовицата на Патрик, Таша Стоун, споделя новината с приятели, като пише: “Сърцето ми е сякаш изтръгнато от гърдите ми. Патрик си отиде, за да бъде с нашия сладък Ривър. Не знам какво друго да кажа, Патрик беше моят свят.” Ривър е 11-месечният син на Патрик и Таша, който почива от органна недостатъчност през август 2021 г.
64-годишната Шарън за първи път обяви, че Ривър е изпаднал в пълна органна недостатъчност около седмица преди да умре. “Моят племенник и кръщелник Ривър Стоун беше намерен в креватчето си с пълна недостатъчност на органите днес”, написа актрисата от “Казино” тогава под снимка на момченцето, лежащо в болница, свързано към машина.
Освен видеото, в която съобщава на феновете за смъртта на брат ти, Шарън Стоун качи и тяхна обща снимка от преди години, под която написа: “Почивай в мир, Патрик Джоузеф Стоун”.
Феновете на актрисата не пропуснаха да изкажат най-искрените си съболезнования в този толкова труден за нея и семейството ѝ момент, като ѝ пожелаха много кураж и сили да продължи напред.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Деси Цонева проговори за умереното поркане и втората си бременност

Деси Цонева, която е на семейна почивка на родното Черноморие, секна тези дни ескалацията на последните слухове с кратко съобщение в инстаграм, което гласи: “Само минавам да кажа, че не съм бременна, не ям вредни храни и поркам умерено”. Бившата репортерка в предаването “На кафе” по Нова тв бе провокирана от […]

Subscribe US Now