Коя е жената, с която се развежда Джъстин Трюдо

Вчера, 2 август, стана ясно, че канадският министър-председател Джъстин Трюдо и съпругата му – Софи Грегоар Трюдо, са взели решение да се разведат.
Новината дойде изненадващо, защото двамата са женени от цели 18 години. Поне за момента от официалните им изявления не става ясна причината за раздялата, но още следващата седмица ще се отправят на семейна почивка с трите си деца.
Любовната им история е доста интересна, а от People са се постарали да извадят най-важното от нея. Ето какво знаем за Софи Грегоар Трюдо.
Запознаство и сватба
Софи Грегоар Трюдо и Джъстин Трюдо се запознават още като деца, защото тя е съученичка на по-малкия му брат. През 2005 г. пред Maclean Софи споделя, че като дете много често е прекарвала време в дома на семейство Трюдо, играейки си с брат му, но винаги е изпитвала симпатии към Джъстин.
Години по-късно, през 2003 г., съдбата отново ги среща на благотворително събитие и тогава Софи пише имейл на Трюдо. Той го вижда, но решава да не отговаря нищо, защото в този момент не е готов за нищо сериозно.
Само няколко седмици по-късно обаче двамата се натъкват един на друг при излизане с приятели и тогава бъдещият министър-председател се влюбва. Но среща отпор, защото Софи решава да не си дава номера толкова лесно.
На първата си среща отиват на ресторант, предлагащ афганистанска кухня, а след него се отправят към караоке бар. През октомври 2004 г. Софи Грегоар и Джъстин Трюдо се сгодяват. През май 2005 г. следва и сватбата им, която се състои в католическа църква в Монреал.
Интересно нещо от големия ден е, че не са имали сватбена торта. И то по настояване на булката, защото според нея в крайна сметка нито един от гостите не си изяжда парчето.
Децата
Софи Грегоар Трюдо и Джъстин Трюдо имат три деца, както вече споменахме. Първородният им син Ксавие се ражда през 2007 г., като е последван от Ела-Грейс през 2009 г. и Адриен през 2014 г.
И точно такъв е бил планът на Трюдо от самото начало, защото той винаги е искал да има три деца. Нещо, за което се е наложило да убеди съпругата си, която в началото не е била сигурна, че иска толкова много деца.
Професионални умения
Софи говори перфектно три езика – френски, английски и испански. Започва кариерата си в света на рекламата и маркетинга като рецепционист, но успява да се издигне до мениджърско ниво в компанията. Но тази професия не ѝ е на сърце.
Следващата работа на Софи Грегоар е да пиши новини. Нещо, което описва като най-лошата работа, която е имала. Когато в телевизията, в която работи – LCN, се отваря място за репортер на развлекателни новини, тя бързо поема натам.
Скоро ще се превърне и в автор, защото се очаква през 2024 г. да издаде книгата си Closer Together: Knowing Ourselves, Loving Each Other, а през 2025 г. детска книжка.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Хванаха Виктория Капитонова с мистериозен мъж на плажа, двамата се... СНИМКА 18+

Виктория Капитонова май е избрала родното Черноморие, за да събере съблазнителен тен, който после да показва щедро в провокативни фотосесии. Риалити звездата, която спечели първи сезон на “Ергенът”, а малко след това и “Хелс Китчън”, вероятно няма против някоя и друга папарашка снимка, защото дори не се старае да се […]

Subscribe US Now