Рецептата за щастие на Наум Шопов

Наум Шопов и Теа Минкова са една от известните двойки у нас, които следим с удоволствие, защото постовете и видеата, които публикуват, винаги са положителни и информативни.
Така например в едно от последните им видеа виждаме каква е разликата между цените на хранителни и нехранителни стоки у нас и в Турция, където двамата прекараха последните няколко седмици заради снимките на втори сезон на “Ергенът”.
В един от последните постове на актьора в профила му в Instagram пък разбираме и каква е неговата рецепта за щастлив живот. Оказва се, че не е кой знае колко сложна и се състои само от три стъпки.
Според Наум Шопов първата стъпка е да си намерим човек, с който искаме да прекарваме времето си постоянно. И дори да не искаме да се разделяме с него, било то само за няколко дни.
Втората стъпка е свързана с направата на втори любим човек, а третата е съвсем логична на фона на първите две – никога да не се разделяме.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Предателството на Амбър Хърд

Откакто Илон Мъск стана шеф на Twitter много неща започнаха да се променят. По-различно е дори и това, че знаменитости вече изтриха профилите си в социалната мрежа. Всъщност нека първо започнем оттам, че общото между Илон Мъск и Амбърд Хърд е, че двамата се срещаха в миналото. Още през 2017 […]

Subscribe US Now