Семейното щастие на Лив Тайлър

Лив Тайлър е горда майка. Преди броени дни актрисата, известна с ролите си във филмите “Армагедон” и “Властелинът на пръстените”, отпразнува специално събитие – завършването на гимназията на най-голямото си дете.
За повода 45-годишната холивудска звезда сподели няколко кадъра в социалните мрежи. На тях тя позира с 18-годишният син Майло, който се извисява почти с една глава над своята майка. Лив изглежда щастлива и гордо се усмихва, стоейки до порасналото си момче, което пък държи на раменете си малката си, 6-годишна сестра Лула.
За повода момчето, както изисква традицията, е облечено в официален син костюм, съчетан с бяла риза и карирана вратовръзка. “Майло завършва училище”, ентусиазирано пише майка му към публикацията.
Колкото до Лула, тя изглежда изключително доволна, докато е на раменете на своя по-голям брат – наистина е “предимство” да го имаш, както уточнява Лив Тайлър. Малкото момиче е облечено с очарователна розова рокля с щампа на ягоди и ярко червени обувки.
И за да бъде щастието на Лив пълно, тя сподели и снимка на третото си дете – 8-годишния Сейлър Джийн, който позира уверено пред камерата в забавна поза. Момчето носи светло сив костюм, а впечатление правят русите му дълги коси, свободно спуснати по раменете.
Сейлър и Лулу са плод на любовта на Лив с вече бившия ѝ партньор Дейв Гарднър, докато Майло е от връзката й с Рой Лангдън.
По всичко изглежда, че актрисата, която е дъщеря на известния рок музикант Стивън Тайлър, се е постарала да направи всичко възможно най-хубаво за партито по случай дипломирането на сина си. А щастливият дядо Стивън също е присъствал на събитието, уточняват от Hollywood Life.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Новият мъж на Диляна Попова шамароса Блатечки, вече е...

Диляна Попова май случи на партньор в живота след няколкото раздели, които имаше с бащата на детето си – актьорът Асен Блатечки. Изглежда, че не само тя, но и 8-годишният й син Борил, се чувстват много добре в компанията на Лъчезар Захариев. С ресторантьора изкусителната моделка има връзка от последните […]

Subscribe US Now