Одобрява ли Лени Кравиц бъдещия си зет

Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц изглеждат по-щастливи от всякога. Двойката редовно е засичана от папараци по време на разходките им в Ню Йорк или романтичните им вечери в някои от популярните ресторанти в града.
И докато актьорът от “Професия стриптийзьор” и актрисата от “Големите малки лъжи” може и да обсъждат евентуална сватба, баща й не е съвсем сигурен, че одобрява подобен ход.
Според източник на National Enquirer Лени Кравиц с мята, че за Зоуи да се омъжи за един от най-известните актьори в света ще увеличи многократно напрежението върху нея. Рок музикантът й е препоръчал просто да продължат да живеят заедно както досега.
Не че Лени Кравиц не харесва Тейтъм – просто смята, че не е нужно дъщеря му да се омъжва за него, за да бъдат щастливи. И двамата вече имат по един неуспешен брак – тя с Карл Глъсман, а той – с Джена Дюън.
Дали Зоуи Кравиц ще послуша баща си предстои да видим. Тя обаче вече е в такава фаза от живота си, в който иска да има деца. Освен това познава Чанинг Тейтъм от две години и знае какво може да очаква от него.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Никой не очакваше това от Енрике Иглесиас

Енрике Иглесиас твърди, че спазва обещанието си да спре да записва нова музика след издаването на предстоящия му 11-ти студиен албум. Съобщава се, че новият албум Final (Vol. 2), който е продължение на Final (Vol. 1) и е очакван през февруари, е последният, който звездата на “Hero” ще издаде в традиционната форма на албум. “Готово […]

Subscribe US Now