Ето какво се случва с Марта след “Ергенът” СНИМКИ

Всички участнички от първия сезон на “Ергенът” потънаха в забрава. Никоя от от тях не съумя да задържи натрупаната слава и да я използва в своя полза. Донякъде по медиите все още се споменава единствено името на Виктория Капитонова, но пък тя се оказа трън в очите на зрителите и се оказа нежелана. 

Питате ли се какво се случва с една от най-харесваните участнички?! Става въпрос за Марта, която успя да впечатли дори Виктор Стоянов и вероятно би била неговият избор, ако не беше признала за чувствата към бившия си мъж. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Marta Jelyazkova (@martajelyazkova)

Ако съдим по постовете й в Инстаграм можем да заключим, че си живее повече от добре.  Красавицата не е споделяла има ли мъж до себе си, но е сигурно, че не е сама. Наскоро Марта качи снимка с доста интересен мъж, но от описанието става ясно, че двамата са по-скоро приятели, а не гаджета. 
Иначе художничката скоро не е показвала нови творби и се надяваме, че не е в творческа криза. Марта обаче качва доста секси снимки, включително без горнище, но това не е нещо ново за нея.
Инфлуенсърската кариера явно не е след топ приоритетите на Марта, защото в страницата ѝ няма само рекламни постове, подобно на Виктория Капитонова, която друго не качва, ако не е платено от някой бранд. Само тоалетна хартия не е рекламирала Капитонова, но нищо чудно и с това да ни изненада.
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Marta Jelyazkova (@martajelyazkova)

Източник: blitz.bg
Next Post

Голяма бомба в "Сървайвър" още на старта

Реализиран според най-високите световни стандарти за качество, в сътрудничество с един от най-опитните и успешни международни екипи, новият сезон на “Сървайвър” ще сложи началото на ново поколение риалити шоу, в което изненадите за участниците и зрителите ще започнат още от първата минута. Седмият сезон на “Сървайвър” България ще предложи изцяло променен […]