Няма да повярвате как изглежда вече злата свекърва Бонка от “Пътят на честта” СНИМКА

Изтече договорът, според който Галя Александрова нямаше право да променя цвета на косата си. Актрисата се възползва от отпадането на забраната и се изруси.

Звездата от “Пътят на честта” търпеливо изчакала да свърши договора й с продукцията и да предприеме коренна промяна с външния си вид, за да не я свързват със злата свекърва, която изигра доста убедително в сериала. 

„Заради ролята ми на злата свекърва Бонка в „Пътят на честта” трябваше да съм брюнетка. В контракта ми беше записано колко време не бива да променям прическата си. Сега обаче клаузата вече не действа и се изсветлявам.
Още малко ми остава, за да докарам онзи нюанс на русото, който ми отива най-много”, сподели пред „Уикенд” звездата от Старозагорския театър. И допълни, че е включена в тритомник с портрети на хора, допринесли за културата и изкуството в Града на липите./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Филмът, в който Дженифър Лорънс съжалява, че е участвала

Вероятно всеки актьор има филми от кариерата си, в които съжалява, че е участвал. Дженифър Лорънс не се притеснява да разкрие и кой точно е филмът, в който се е снимала, но после ѝ се е искало да не го е правила. Интересно е, че всъщност Адел, певицата, с която […]

Subscribe US Now