Избелените вежди на Кайли Дженър

Ако изпитваме нужда да променим нещо във външния си вид, особено пък ако целим да сме екстравагантни, спокойно може да се доверим на Кайли Дженър. Тя винаги има някое и друго свежо хрумване за преобразяване. Дали идеите ѝ винаги са добри, е спорен въпрос, но е факт, че 25-годишната инфлуенсърка всячески е готова да предложи нещо различно.
В последните дни фокусът на вниманието на основателката на Kylie Cosmetics е насочен към веждите. И този път те не са прецизно оформени или дебело подчертани с тъмен молив, а са… силно изсветлени. Дори спокойно може да се каже – избелени.
Вероятно звучи странно, но ако разгледаме снимките, които Кайли споделя в социалните мрежи, ще се убедим, че избелените вежди не са чак толкова лошо решение. Особено пък ако са част от един добре цялостно поставен грим, съчетан с подходящ аутфит.
А звездата наистина се е постарала да изглежда добре и да подбере всичко с точна прецизност. Облеклото е семпло, но пък достатъчно разголено, за да бъде секси. А косата, която Кайли поддържа в гарвановочерен оттенък, е вдигната високо, за да подчертае формата на лицето. И на фона на това – белите вежди изглеждат дори елегантно.
Не става съвсем ясно дали Кайли следва някаква нова налагаща се тенденция. Но ако съдим от някои от коментарите под снимките ѝ, от рода на “Уф, най-сетне!” или от положителната реакция на нейния приятел и гримьор Ариел Техада, оставаме с впечатлението, че това наистина е актуален, моден тренд.
Любопитно е, че Кайли не е единственият член на семейство Кардашиян, който прави промени в своята визия. Съвсем наскоро, по време на коледните празници, по-голямата й сестра Ким реши да се завърне към отбора на брюнетките, припомня Hollywoodlife.
Още на 2 януари тя сподели в Instagram снимка с новия си външен вид.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Гринго на Софи Маринова гние в берлински затвор за побой на проститутка

Бившият мъж на Софи Маринова – Тодор Давидов, по-известен като Гринго, отново е зад решетките. Този път е прибран “на топло” в немски затвор и едва ли скоро ще излезе оттам.  Заключването му слага край и на връзката с етрополската звезда, на която й писнало да дава всичките си пари […]

Subscribe US Now