Голото настроение на Славена Вътова

Преди няколко дни Славена Вътова сподели в профила си в Instagram няколко снимки, с които ни разкри подробности от рождения ден на дъщеря си Ема. Освен че става на седем, научихме и че малката е голям фен на Пипи Дългото чорапче.
Тъй като Славена продължава да е една от любимките ни, имали привилегията да носят короната на Мис България през годините, не пропускаме да хвърляме по едно око на профилите ѝ в социалните мрежи. Ето така и се натъкнахме на още няколко много интересни кадъра.
Славена Вътова разкри серия от провокативни черно-бели снимки, на които я виждаме на плажа и на тераса с изглед към морето в гръб. Интересно да отбележим е, че родната красавица е само по дънки и нищо друго.
Посланието под кадрите гласи “настроение”, което по всичко личи, че за Славена е лятно, горещо и предизвикателно. 
Красавицата винаги е полагала големи усилия, за да се поддържа във форма. Съдейки по качените снимки и видеа в профила ѝ в Instagram, става ясно, че обожава да спортува и го прави при всяка възможност, която ѝ се отдаде.
Именно затова Славена е в такава съвършена форма, нищо че е родила две деца. Мис България 2006 г. има не просто страхотно тяло, но и знае как да позира така, че да привлече интереса на последователите си, които не пропуснаха в коментари под снимката ѝ да изразят възхищението си от това как изглежда.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дара откри сезона на дините, показа пълна пазва и... СНИМКА 18+

Младата певица Дара определено знае как да прикове мъжкото внимание. Направи го по старомодния начин – чрез открита пазва, с което обяви “сезонът на дините” за открит.  Певицата с пищна естествена гръд демонстрира невиждан сексапил, но в същото време съобщи и невероятна теория за дините, която малко хора знаят.  Певицата […]

Subscribe US Now