Мария Силвестър пак си хвана младо лъвче и…

“Хвани си кака да те отрака”. Този израз няма как да не е познат на мнозина, но за Мария Силвестър със сигурност важи с пълна сила, по-точно за новото й гадже, което и този път е по-младо от нея. 

Любимият на водещата на “Бригада нов дом” очевидно е от тези, които си падат по връзки с по-големи жени, а брюнетката вече е потвърждавала негласно неведнъж, че това много й харесва. Бившето й гадже бе младокът Михаил Пенев, за когото е видимо, че тя не страда дълго време.
Мария Силвестър потвърди голямата новина: Връщам се във… СНИМКИ

Мария Силвестър с Михаил Пенев по времето, когато още бяха заедно

Разликата между двамата беше цели 17 години. Сега обаче лицето на „Бригада нов дом“ отново се е хвърлила в обятията на лъвче, пише “Хотарена”.
Мария Силвестър се изпусна и издаде голяма тайна за bTV
Силвестър била засичана в компанията на новата си тръпка покрай снимките на хитовото риалити, които започнаха преди няколко седмици./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Знаменитостите, които напуснаха Холивуд

Работата в Холивуд може и да е работата-мечта за мнозина и изглежда сякаш повечето актьори наистина ѝ се наслаждават. Има обаче и знаменитости, които с времето разбират, че ги влекат и други неща освен шоубизнеса. Ето примери за няколко известни личности, които в един момент в кариерата си са решили […]

Subscribe US Now