Нелина призна за обратите и мъжа до себе си СНИМКИ

Нелина смело излиза от рамките на музикалните стилове и се изявява успешно, както в поп фолка, така и във фолклора и поп жанра. Тази година гласовитата певица стана част от едно от най-успешните турнета “Обич и песни”, в което е заедно с певици като Йорданка Христова, Мими Иванова, Силвия и Теди Кацарови, Роси Кирилова, Тони Димитрова и Ева Найденова.

На 18 октомври в зала 1 на НДК предстои финалният концерт на “Обич и песен”, а Нелина не се сдържа и сподели следното: “Чувствам се невероятно в компанията на такива изтъкнати имена, които харесвам още от детските години, а и до ден днешен си тананикам техните песни. Голямо удоволствие и чест е това за мен.”
Нелина стана студентка и побърка Благоевград, вече е… СНИМКИ

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Nelina (@nelina.music)

“В началото си зададох въпроса: “Какво правя аз в тази конфигурация?!” Като започна турнето и зрителите скачаха веднага на сцената, още при първите тактове на хората, аплодираха ме бурно и продължително и се убедих, че си тежа на мястото. Всеки един изпълнител от турнето има свой почерк и колорит, а моето участие е може би цветното петно в тези концерти.
Синът на Нелина е абитуриент! Певицата разкри, че същият ден е… СНИМКИ
Ако за другите колежки хората стават и ги аплодират, докато пеят, или след това, то при мен още в началото се извиват кръшни хора. Това хвърля в ужас техническия екип, защото могат да се оплетат в кабелите и да спрат тока. Всеки път озвучителите са на нокти, докато не приключи моето изпълнение! (Смее се.) За сметка на това, хората са толкова весели, щастливи и много зрители ми казват, че са ме преоткрили на това турне.
След всеки концерт си мислех, че не може да е по-хубаво, но следващия завършваше още по-удовлетворяващо. След двете толкова потискащи години за мен и моите колеги, това лято ни дойде прекрасно!”, споделя изпълнителката пред “Труд”.

А дали и в личен план Нелина е толкова въодушевена и има ли мъж в живота си, тя отвръща така:
“В момента по-скоро не съм влюбена, но животът продължава. Не може всичко да има човек – все пак турнето ни е толкова успешно, графикът ми е препълнен, пътувам много, а всичко това е доста натоварващо. В момента не ми стига времето, а една връзка си иска време и внимание. Истинският мъж знае с какво и как да направи жената щастлива.
Откраднаха самоличността на Нелина във фейсбук
Той трябва да си тежи на мястото, да е сериозен, отговорен, кавалер и джентълмен и да те накара да се чувстваш по-добре, когато сте заедно, отколкото преди това – нямам време за губене!”, признава обичаната певица, която често получава комплименти.

“Наскоро един мъж ми отвори вратата с комплимент: „Каква жена! Това е жена отвсякъде!” На улицата пък често са ми пращали въздушни целувки, комплименти, в социалните мрежи също. Сещам се, че много пъти на концертите се случва при мен да дойдат жени и да ми кажат: “Вие сте любимата певица на мъжа ми, хайде да се снимаме, за да му пратя нашата снимка!”
Това е много хубаво – да се радвам на одобрението и на мъжете, и на жените, защото означава че хората ме харесват не единствено и само заради визията, или гласа, а комплексно като личност, след всичко, което съм направила през годините”/show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Никол Шерцингер отново показа плочки

Никаква вълна не може да повали Никол Шерцингер. Като истинска повелителка на водата, изпълнителката умело балансира върху дъската за сърф, за да ни увери, че е толкова силна, колкото и красива. Точно това ни показва певицата в нова публикация в Instagram, където освен добрия си баланс, тя за пореден път демонстрира и перфектна […]