Знаменитостите открито за пластичните си операции

От години не е тайна, че знаменитостите рядко имат задръжки стане ли въпрос за правенето на пластични операции. Много от известните личности предпочитат да не разкриват какви точно подобрения са си правили, докато други пък не се притесняват да разкажат за опита си.
Ето кои десет знаменитости, подбрани от Us Magazine, са си признавали открито за пластичните си операции.
Ким Кардашиян
Въпреки подозренията на мнозина, Ким твърди, че не е правила нищо друго по лицето си освен слагането на малко ботокс. Че си е слагала инжекции в дупето тя също не крие, макар че казва, че те са били за лечение на псориазис, а не за да подобрява външния си вид.
Ейми Шумър
През януари тази година тя разкри, че след раждането на сина си си е правила липосукция. Актрисата признава, че не съжалява за решението, което е взела, тъй като сега се чувства сякаш си е върнала силата, а преди даже се е уморявала да се гледа в огледалото.
Криси Тейгън
През септември миналата година Тейгън сподели, че се е подложила на процедура за премахване на мазнините от лицето си. Криси признава, че не съжалява за промяната във външния си вид, а сега след като вижда резултатите, наистина се харесва.
За друга своя операция обаче тя не крие, че съжалява. И това е корекцията на гърдите ѝ. Криси се е решила на промяната, когато е била още млад модел на бански, едва на 20 години.
Клои Кардашиян
Риалити звездата не крие, че е коригирала оперативно носа си. Ботокс обаче признава, че не си слага, тъй като не ѝ понася.
Джесика Симпсън
Корекциите, които си е правила, са две и са все за стягане на корема. След бременностите си тя просто е искала да се отърве от стриите и отпуснатата кожа. “Толкова се срамувах от тялото си в този момент”, признава тогава Джесика Симпсън.
Шарън Озбърн
През 2019 г. тя споделя, че е си е правила лифтинг, за да подобри вида на шията и челюстта си. И въпреки, че не крие, че след операцията е изпитвала известен дискомфорт, е на мнение, че резултатите определено си заслужават.
Cardi B
Певицата винаги е била доста откровена, включително и за пластичните операции, които си е правила. Тя признава, че след раждането на дъщеря си през 2018 г. се е подложила на липосукция и повдигане на гърдите.
Кортни Кокс
Актрисата от “Приятели” често е била обсъждана заради филърите, които си е слагала. Самата тя казва, че първоначално не си е давала сметка за възможните последствия, защото е правила процедурите постепенно, но в един момент се е оказала доста изненадана. По думите ѝ обаче на снимки резултатът изглежда по-лошо отколкото в действителност.
Кайли Дженър
През 2016 г. тя най-накрая си признава, че за ефектните си “пухкави” устни е разчитала на филъри. Кайли дори не крие, че в началото е съжалила заради това, че са се получили “малко прекалено големи”.
Джейн Фонда
“Иска ми се да бях достатъчно смела да не правя пластични операции”, признава актрисата. През август тази година тя призна, че съжалява за корекциите си. Лифтингът е процедурата, на която се е подлагала, но е спряла, защото не иска да изглежда “изкривена”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Вики от "Мастило" се съблече и подпали мрежата СНИМКИ 18+

Виктория Терзийска или Вики от “Мастило”, както е известна през годините, независимо че групата вече отдавна я няма на музикалната сцена, нагорещи много страстите на последователите си в мрежата. Певицата, която по принцип никога не е залагала на подобен тип публични снимки, този път изневери на стила и си показа […]

Subscribe US Now