Голямата мъка на годеника на Бритни Спиърс

Бритни Спиърс и Сам Асгари преживяват един от най-тежките моменти в живота си. Как двамата преодоляват спонтанния аборт, споделя годеникът на певицата. За първи път той разкрива повече и около специалния им годеж миналата година.
В последното интервю Сам си припомня дори момента на запознанството с Бритни. Оказва се, че се срещат още през 2016 г., докато снимат видеоклипа към парчето “Slumber Party”.
“Привлече ме нейната скромност”, разказва Сам, който е актьор и професионален личен треньор. И добавя, че още тогава е осъзнал, че певицата има “прекрасна душа”.
А по-късно, когато връзката им потръгва и миналата година вече е бил решен да ѝ предложи брак, не е имал никакви колебания какъв пръстен да избере за Бритни.
“Познавайки нейния вкус, тя нямаше да иска нещо твърде голямо и блестящо.”
И тъй като е искал пръстенът да е много специален, Сам измисля дизайна с помощта на бижутери.
Всъщност, той не е споделял с никого от семейството и приятелите си, че планира да й предложи брак – точно защото е искал моментът да бъде специален и личен.
“Не исках никой да знае или пък да е замесен, затова си остана между нас.”
Бритни и Сам отпразнуват годежа си сами. Сега, когато са загубили бебето си, двамата са отново заедно и сплотени. “Такъв е животът. Оставаме позитивни. Знаем, че се случва на много хора. Но и че когато дойде времето, ще имаме бебе”, споледя Сам пред GQ.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мариана Векилска избесня: Това може да го направи само прост човек...

За първи път виждаме Мариана Векилска толкова ядосана, а думите от устата й режат като бръснач. Бившата новинарка се включи на живот от своя профил във “Фейсбук” и показа ужасяваща гледка на пъпа в София, от която на всеки нормален човек би му се погнусило.  Думите на Векилска отприщи дълбока […]