Защо Хайди Клум не спира да купонясва

Хайди Клум може и да е вече на 50 и да има четири деца, но това далеч не означава, че сега всяка вечер си ляга по залез слънце. Дори напротив, тя не спира да купонясва, като разкрива, че сега излиза дори повече.
В свое интервю моделът си припомня, че когато в двайсетте си години се мести от Германия в Щатите, е била много фокусирана върху кариерата си. Искала е да успее, а не да се провали и да трябва да си събере отново куфарите и да се прибере у дома.
“Наистина исках да имам кариера, така че работих много”, издава Хайди Клум пред Fox News Digital. Ангажиментите ѝ тогава обаче и не ѝ позволяват да излиза често.
Вече в трийсетте си години пък основна грижа на модела са децата ѝ. Когато е на 31 се ражда дъщеря ѝ Лени. А скоро след това и Хенри, Йохан и Лу. Сега четирите деца на Хайди Клум са съответно на 19, 18, 17 и 14 години.
“Когато имаш четири деца, те държат буден ден и нощ, защото, повярвайте ми, с четири винаги има едно, което ще е болно, или друго ще е сънувало кошмар… винаги се случва нещо”, спомня си моделът за майчинството.
През този период тя издава, че рядко е успявала да ходи на работни събития или афтър партита. Сега обаче, след като децата ѝ са вече големи, Хайди Клум е в нов етап от живота си, в който може да компенсира за всички онези вечери, в които не е успявала да купонясва.
“А това сигурно има общо и с по-младия ми съпруг. Просто е забавно. Харесва ми да ходя на клуб. Забавлявам се на музиката”, допълва моделът. И дори се шегува със себе си, като казва, че когато е на клуб, си мисли дали пък не е “най-старият човек” там.
Това обаче изобщо не е нещо, което я притеснява. Всъщност, както казва самата Хайди Клум, е “невероятно”, когато осъзнава, че слънцето вече е изгряло, а тя е успяла да остане будна през цялата нощ.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Той е млад и секси - мъжът, с когото Тина Кунаки замени Венсан Касел

В края на септемрви 2023 г. стана ясно, че Венсан Касел окончателно е приключил с втората си съпруга Тина Кунаки и вече е в прегръдките на друга дама. Това е 27-годишната Нара Баптиста, която (колко изненадващо) е модел. В подкрепа на твърденията за предполагаемия им флирт, дойдоха поредица от сторита, […]

Subscribe US Now