Тризначките пак избиха рибата: Да не сме маймуни, че да работим някъде като чистачки?!

Тризначките, в случая само две от тях – Надежда и Вяра, хвърлиха мрежата в ступор с поредното си култово разсъждение, което не за първи път буди недоумение.

Те живеят от години в Лондон, където само една от тях – Любов, успя да се устрои добре, да се омъжи и да живее добре към днешна дата. Сестрите й обаче, имат доста по-различна съдба, направо окайваща.
Тризначките се ожалиха: Искат да спим до болни от СПИН и наркомани и да станем проститутки
Нещо повече – Любов дори не желае да чува за сестрите си, с които преди години доби популярност покрай съвместното им участие в “Биг Брадър”.

“Питат ни защо не работим. Вие луди ли сте, бе?! Като станем шимпанзета, маймуни, тогава ще си търсим работа и ще се цаним за чистачки някъде. Всички чистачки са пр@ститутки и това се знае отдавна, в Лондон е така. Че и квартира да сме си търсили – къде да я търсим, на Луната ли?! Тук в една църква ни дават да спим през нощта, а хората ни пускат и пари, защото просим. Но по-добре да просим, отколкото да работим за още по-малко пари някъде”, заявяват с гордост Вяра и Надежда.
Нова драма сполетя Тризначките! И майка им остана на улицата!
“Сами си го търсят. То може упадък и малоумие, но тези превзеха всички рекорди”, не им спестиха остри коментари в социалните мрежи, където от години познават култовите словесни изцепки на популярните Тризначки./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Неудобната ситуация, в която изпадна Дженифър Лорънс

Дженифър Лорънс продължава да е една от най-големите звезди в Холивуд макар рядко да я виждаме по светски събития напоследък. С наближаването на коледните празници обаче тя беше натоварена с една необичайна роля. 33-годишната актриса от “Игрите на глада” присъстваше на откриването на коледната витрина на Saks Fifth Avenue в […]

Subscribe US Now