Щерката на Мария заби наследник на богат строител

Щерката на фолкпевицата Мария – Марая си има гадже и то не кой да е. Тийнейджърката, която поне засега залага на естествения си чар, за разлика от дъщерите на много колежки на Мария, излиза с Борис Бибов, който е наследник на успешни и богати строителни предприемачи.

Бибов е доста популярен сред младите софийски ВИП наследници и вероятно не е имало как да убегне и на Марая. Двамата изглежда, че са много щастливи заедно, но колко ще изкарат като влюбена двойка, тепърва ще става ясно.
Мария заприлича на скелет, показа колко грозно слаба е от Монте Карло СНИМКИ
Гаджето на Марая е приятел със сина на Емилия и щерката на Люба Пашова, но сърцето му принадлежи на Марая. Като повечето си връстници е тренирал таекуондо, но сега е съсредоточен върху обучението си в елитно школо, където се подготвя да поеме семейния бизнес. Във фамилията му има и политици на местно ниво.

Бибов е достатъчно богат, за да задоволи капризите на приятелката си, която обожава пътешествията и марковите дрехи. 15-годишната звездна наследница доста намали присъствието сси в социалните мрежи след скандала с майка си, която бе пребита от третия си мъж Миро. Тя гледа да пази дистанция от пастрока си, а майка й вече споделя само стари снимки с момичето си, пише “Хотнюз”.
В елитното Англо-американско училище, в което тя учи, не били съгласни непрекъснато да се шуми около скандалноизвестната й майка./show.blitz.bg

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Meri (@maraya.andonova)

Източник: blitz.bg
Next Post

Дани от "Игри на волята" призна, че е бил гол в шоуто и нагорещи: Имах мокри сънища със... ВИДЕО

И този сезон на “Игри на волята” май няма как да мине без любовни искри между някои от участниците. Наскоро Дани направи изненадващо признание в социалните мрежи, което разкрива коя е жената, по която си е падал в шоуто. След като получи директен въпрос от последователите си с кого си […]

Subscribe US Now