Защо феновете се притесняват за психичното състояние на Мадона

Мадона може отдавна да не е издавала нова музика, но за сметка на това прави всичко по силите си да остане в центъра на общественото внимание. Обикновено го прави със секси визии, скандално поведение и някое шокиращо младо гадже.
Никак не сме изненадани, защото все пак говорим за Мадона, която освен кралицата на попа е и кралицата на провокациите.
Последното ѝ видео, което се появи в Instagram обаче сериозно разтревожи феновете ѝ. 64-годишната изпълнителка на “True Blue” публикува сюрреалистично клипче, в което заема различни предизвикателни пози върху и около зелен мотоциклет Kawasaki, който се намира в просторен гараж. 
Освен това обаче Мадона застава на четири крака и пие вода от кучешка купа. “Гаражна група”, озаглави тя видеото, което сподели със своите 186 милиона последователи.
Въпросната ѝ публикация стана причина за разпалени коментари от страна на феновете, много от които изразиха загриженост за психичното състояние на певицата. Те споделиха, че съдържанието, което споделя певицата с последователите си, е малко притеснително в последно време. Много от тях дори я попитаха дали е добре и има ли нуижда от помощ.
От Hollywood Life са на мнение, че клипчето на Мадона е в отговор на критиките, които отправи преди броени дни 50 Cent срещу нея.
47-годишният рапър критикува неотдавнашната й поредица от провокативни клипове. Той сподели екранна снимка на статия със заглавие: “Мадона използва рап музика за влияние в TikTok, което наистина е жалко и смущава духа ми”, придружено с коментар от негова страна, който гласи: “Казах ви, че баба е на наркотици. Като девственица на 64.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Това е новата Мис България

Вчера, 10 ноември, бе избрана новата носителка на титлата Мис България. Победителката, която получи короната от Сара Младенова, Мис България 2021, се казва Александра Кръстева. От София е. На 19 години е. Висока е 175 см. В оспорвана надпревара за короната на мис България, участие взеха 16 момичета – победителки от […]

Subscribe US Now