Предизвикателството да имаш 7 деца – Робърт де Ниро знае най-добре

Обичайно на 80 години хората вече са отгледали и децата, и внуците си. Но сред известните личности има не един и два примера за късно родителство, които ни показват, че няма нищо невъзможно, стига да имаш желание (и млада съпруга, разбира се). Робърт де Ниро е един от тях.
Актьорът, който миналият август навърши 80 години, малко преди това стана баща за седми път. Малката му дъщеричка Джиа от половинката му Тифани Чен, вече е на девет месеца, а известният й баща разказва за родителството на тези години в интервю за списание AARP The Magazine.
По думите му е “страхотно” да си 80-годишен баща на малко бебе. Той признава, че всичко, което го притеснява и тревожи, изчезва магически в мига, в който види малкото си момиче. И това само по себе си за него е цяло чудо.
Робърт де Ниро споделя още, че малката му дъщеричка има “свой интересен начин да те гледа”, точно както е била и по-голямата му дъщеря Хелън преди години. И малката Джиа наблюдава всичко с голям интересен, категоричен е баща й.
Именно седмото дете на актьора е още една голяма причина да иска да живее максимално дълго, за да може и максимално дълго да бъде близо до нея и да я гледа как расте. Другите му деца вече са големи, най-голямото е на цели 52 години, а най-малкото – на 12, припомня ABC News.
Робърт де Ниро не крие и че да си родител на толкова много деца си е голямо предизвикателство. Най-малкото защото те често спорят с него и са на коренно противоположно мнение. Знае, че същото ще е и с Джиа един ден, но го е приел като неизбежен сблъсък на поколенията и нормална част от родителството.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Момчето, което детронира Джокович

Откритото първенство на Австралия приключи с чисто нов шампион при мъжете – Яник Синер. 22-годишният италианец успя да отстрани Новак Джокович в полуфинал, а на финала успя да обърне резултата, след като губеше с два сета, и да се справи и с Данил Медведев. Това първа титла на Синер от […]

Subscribe US Now