Възстановява ли се Жизел Бюндхен

Краят на годината е време за равносметки. А безспорно най-голямото перо в тази на Жизел Бюндхен е разводът й с Том Брейди. За голяма изненада на почитателите им двойката, смятана за едно от най-стабилните семейства сред звездите, реши да се раздели след повече от десет години брак.
42-годишната Жизел обаче е наясно с интереса на многобройните си последователи към живота й и ги държи в течение на случващото се с нея. Така разбираме, че в момента е на почивка с двете си деца в родната си страна.
Моделът сподели поредица от снимки, на които е с 13-годишния си син Бендажмин Рейн и десетгодишната Вивиан Лейк на ваканция край Флорианополис, южната част на Бразилия. Тримата се забавляват в морето, край басейна или пък похапват вкусни местни блюда.
“Презареждане с децата ми в най-любимата ми страна”, написа Бюндхен към снимките. Тя е доста активна в Instagram и често коментира под профилите на близките си хора. Направи го и под профила на вече бившия си съпруг Том Брейди по повод 13-ия рожден ден на сина им.
Очевидно бившите съпрузи поддържат добри отношения, което е чудесно. 45-годишният Брейди и супермоделът бяха женени в продължение на 13 години, като разводът им беше финализиран този декември.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Каква ще е съдбата на Харви Уейнстейн

Харви Уейнстейн може вече и да излежава 23-годишна присъда в затвор в Ню Йорк по обвинения в изнасилване, но това далеч не означава, че сагата около него е приключила. Дори напротив – задълбочава се. През юли миналата година прокурорите в Лос Анджелис официално повдигнаха обвинения срещу Уейнстейн след екстрадирането му […]