Нов повод за гордост за Серина Уилямс

Олимпия Оханян е поредното доказателство, че крушата не пада по-далеч от дървото. След като вече няколко пъти я виждаме да напредва с тениса (подобно на майка си и леля си на тази възраст), сега тя се захваща и с друг спорт.
Четиригодишната дъщеря на Серина Уилямс и Алексис Оханян се занимава и с футбол.
Олимпия показа, че ритането на топка въобще не й е чуждо на терена заедно с Angel City Football Club – клубът, в който баща й е инвеститор.
“Тичам с Ангелите, за да направя асистенция”, се казва в текста към видеото, което показва момиченцето да спирта топката, след което дори да вкарва гол.
В началото на годината Серина Уилямс сподели видео, в което виждаме как дъщеря й играе тенис. “Тренировките ни прави по-добри”, гласи текстът към него, с което шампионката ни напомня, че да станеш тенис легенда коства много работа. Която явно въобще не е чужда на малката Олимпия Оханян.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Деси Слава с поредна промяна в живота, този път заради... СНИМКА

Деси Слава май е решила да прави цялостна промяна в живота си. Като за начало като смени житейската си философия. За целта поп фолк звездата разчита на гуруто Шри Шри Рави Шанкар, с когото се запознава на скорошно събитие. Потвърждение за това е пост на изпълнителката в социалните мрежи, от […]

Subscribe US Now