Родна миска бе жестоко посечена от КАТ СНИМКА

Носителката на титлата “Мисис България” Валери Стефанова получи глоби от КАТ на стойност 1800 лв. Всичките наказания на красавицата са за превишена скорост.

Брюнетката сподели с последователите си в мрежата снимка на получените актове и написа сама за себе си: „Така става, като обичам бързите скорости“.
Пред екип на “Телеграф” хубавицата поясни: “Случва ми се за първи път да получавам такива наказания“. Тя разказа, че става дума за превишена скорост само със 30 км в час и дори е изненадана как е възможно за толкова малко глобите да са толкова солени. Следващия път определено ще бъда по- внимателна“, обеща още тя.

Разрешената скорост в града на по- големите улици е около 40-50 км в час, което по проста сметка означава, че миската се е движила с около 80 км в центъра на София.
Красавицата отскоро управлява нов спортен автомобил, под капака на който се крият 600 конски сили. Явно любовта към бензина и бързата скорост си оказва влиянието и, без да усети, на няколко пъти е преминала разрешената скорост. Валери и друг път споделяла за страстта си към бързите коли. Любопитен факт е, че половинката на Стефанова е рали пилот на Ферари, а тя го е придружавала на не едно автомобилно състезание./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Мартина на Слави го закъса за пари и се принуди да...

Цяло десетилетие по-късно Мартина Огнянова продължава да се облагодетелства от връзката си със Слави Трифонов. Както се казва, 3 години в леглото му – цял живот с портфейла му. В момента някогашната главна балерина на балет „Магаданс“ отново си е стъпила на краката финансово и това е благодарение на бившия […]