Доволен ли е Крис Рок от извинението на Уил Смит

Като едни от популярните комедианти, Крис Рок и Дейв Шапел винаги са се радвали на голям интерес. И то не само в САЩ. Двамата продължават европейското си stand-up турне, като едно от последните им представления бе Лондон.
Там те забавляваха публиката с най-разнообразни шеги в свой стил, включително и такива с коментари за собствените си покушения на сцената.
Рок, който първи излезе пред публиката, направи кратко изказване за видеото, в което Уил Смит се извинява за случилото се на Оскарите.
Комедианът не изглежда много доволен от извинението и коментарите на Смит. По думите му то е нагласено, осигурявайки някакъв вид гаранция за изпълнението на дълга на Смит, пише Deadline.
Уил Смит публикува видеото в YouTube през юли. Близо два месеца по-късно, това е първият път, в който Крис Рок споменава нещо по въпроса.
Както и в предходните представления, комикът говори за ефекта от шамара на Смит: “Да, това боли. Той изигра Али. А аз дори не мога да играя Флойд Мейуедър”.
Рок отново нарече Уил Смит “Судж Смит” с препратка към името на бившия музикален директор на Death Row Records – Судж Найт, който в момента излежава 28-годишна присъда за умишлено убийство.
След Крис Рок пред публиката излезе Дейв Шапел, който пък разказа за случилото се през май, когато бе нападнат на сцената по време на свое представление в Лос Анджелис. И иронично подхвърли, че вече е предпазлив, когато играе на живо пред хора, защото не знае дали някой няма да го атакува.

Шапел заяви, че не знае какъв би бил отговорът му, ако Уил Смит удари него на Оскарите, но е сигурен, че актьорът от “Лоши момчета” е нямало да се “наслади на остатъка от нощта”.
Шапел завършва с призив публиката да бъде себе си, за разлика от Смит, за когото той твърди, че “правел впечатление на перфектен мъж в продължение на 30 години”. “Просто се надявам, че няма да си сложи отново тази маска”, добавя той.

Крис Рок и Дейв Шапел продължават турнето си в Обединеното кралство и Северна Европа, преди да се върнат с шоуто в САЩ в края на септември.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мая Савова нагорещи до червено в този вид от плажа СНИМКА 18+

Жената на Крум Савов, която е майка на близнаци, отново нагорещи страстите в социалните мрежи със сексапила си, за който със сигурност много млади девойки й завиждат. 46-годишната блондинката, която в момента събира последните слънчеви лъчи в Несебър, не пропусна щедро да почерпи последователите си с прелести от плажа. Няма […]