Какво се случва?! Гущерова прие в семейството си “Мис България”

“Мис България” Славена Вътова захвърли дрехите и предизвика сърцебиене в социалните мрежи, където се появи най-новата й фотосесия.

Моделката показа безкрайно дълги краса и секси излъчване, презентирайки пролетната колекция на бранда за пижами на Светлана Гущерова.
Бившата миска наскоро се завърна от Малдивите и показа приятен загар, разсъблечена по късите гащета и халати на своята приятелка Гущерова.

А тя я аплодира: “Добре дошла в семейството на SG”. Запознати издавата, че макар да не са го демонстрирали досега, между двете красавици имало дългогодишно приятелство и неведнъж са си подавали ръка в трудни моменти.
Затова Вътова с охота приела да се снима с новата колекция на Светлана, в която нежната визия й отлично кореспондира на еферните облекла.
Колаборацията между двете изглежда, че е донесла моментален успех на Гущерова, тъй като един от артикулите, с които Славена позира пред Костадин Кръстев-Коко, е изчерпан само 24 часа след презентацията му, вижда се в сайта на бранда./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Андреа показа дома си, изненадата е голяма СНИМКА

Напоследък фолк певицата Андреа е отново под светлините на прожекторите, след като личният й живот и отношенията с Кубрат Пулев вълнуват цяла България. Тя така и не успя да възобнови кариерата си, но пък за сметка на това името й всекидневно присъства в медиите.  А наскоро добавен кадър пък показа […]

Subscribe US Now