Андреа показа дома си, изненадата е голяма СНИМКА

Напоследък фолк певицата Андреа е отново под светлините на прожекторите, след като личният й живот и отношенията с Кубрат Пулев вълнуват цяла България. Тя така и не успя да възобнови кариерата си, но пък за сметка на това името й всекидневно присъства в медиите. 

А наскоро добавен кадър пък показа част от апартамента на блондинката, който до този момент пазеше в пълна тайна и не позволяваше на никого да го снима и показва публично. 
Изпълнителката на “Полудей” сподели на стори в Инстаграм, че е получила букет с рози за 8-ми март. С въпросното фото Андреа разкри и част от дома си, а именно хола. Личи си, че звездата живее в доста аристократично жилище, но в същото време е пълно с картини и снимки.

Преди няколко дни певицата призна, че с Кубрат са в прекрасни отнпшения, а той дори е бил на рождения й ден през януари. След раждането на второто дете на Кобрата, Андреа публикува за кратко разговор с бившата съпруга на бившия мъж на настоящата половинка на боксьора, което си беше класически компромат. След това обаче последва затишие, в което Андреа качваше само от професионалните си фотосесии.
Фолк звездата разкри, че пази позитивни чувства към бившия си Кубрат Пулев. “Аз си оставам с позитивни чувства към всички хора, които са били в моя живот. Не може с някого да сте си делили живота толкова години и… Абе, той не говори за мен, защо аз трябва да говоря за него. 15 години той е бил там, бил е слушател, зрител… Като един човек е живял с теб, дишал е твоят въздух, лежал е в твоя креват, ял е заедно с теб, няма ли да свързваш всичко, което ти се случило, с този човек?!”, не крие певицата./show.blitz.bg
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Йорданка Христова най-накрая ще признае всичко за Фидел Кастро

Певицата Йорданка Христова най-накрая е решила да разкрие истината за познанството си с Фидел Кастро. Естрадната легенда е решила да влезе в подробности и да изплюе камъчето, което е заседнало между зъбите и чака да бъде изхвърлено пред целия свят.  Стана ясно кога и по какъв начин ще излезе истината […]

Subscribe US Now