Какво още са замислили Джей Ло и Бен Афлек

Събитията около най-обсъжданата в момента двойка в Холивуд не спират. Не ни изненадва, че става въпрос за Дженифър Лопес и Бен Афлек.
А след новината за сватбата им на 16 юли в Лас Вегас, сякаш целият свят започна да се върти около тях. И най-малката подробност вълнува всички, а социалните мрежи преливат от снимки и публикации за младоженците.
И отново има защо отново да им обърнем внимание. Защото истинската веселба за двамата май сега започва!
Дженифър Лопес и Бен Афлек подготвят втора, грандиозна сватба… в имението на Бен в Джорджия, САЩ.
Въпреки че партито ще е “частно”, се очаква да бъде в пъти по-голямо и пищно, като събере всички техни роднини, приятели, близки и познати, пише TMZ. На празника са поканени все известни лица, а някои от тях дори ще долетят от другия край на света, за да отпразнуват събитието. Предстои да разберем и видим кои ще бъдат те…
Предвижда се тържеството да се състои следващите няколко седмици в дома на Афлек в крайбрежния град Райсборо.
Имотът е разположена на общо 352 декара. Основната къща има три спални, пет бани и 557 кв. метра жилищна площ. Има отделна лятна вила с оригинална тухлена камина и метален покрив. А от терасата се открива гледка към кея, на който има реплика на рибарската лодка на Ърнест Хемингуей, Пилар.
Актьорът притежава и трета къща, част от имота в Райсборо, наречена Oyster House. Тя е около 929 кв. метра с три основни спални и пет други, включително детски стаи с двуетажни легла.
В интерес на истината, целият този разкош беше пуснат на пазара от собственика си през 2019 г. за близо осем милиона долара. И ако случайно някой вече е останал толкова впечатлен от имота на Бен Афлек, че да го поиска за себе си, ще трябва да го разочароваме – към днешна дата имението официално не се продава.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Голямото завръщане на Ръсел Кроу в Рим

Може да са минали цели 22 години от ролята му в “Гладиатор”, но Ръсел Кроу постоянно се връща към нея… буквално. В началото на тази седмица актьорът публикува снимки от ваканцията си в Рим заедно със семейството си. “Завел съм децата да видят някогашния ми офис”, пише той в Twitter […]

Subscribe US Now