Голямото завръщане на Ръсел Кроу в Рим

Може да са минали цели 22 години от ролята му в “Гладиатор”, но Ръсел Кроу постоянно се връща към нея… буквално. В началото на тази седмица актьорът публикува снимки от ваканцията си в Рим заедно със семейството си.
“Завел съм децата да видят някогашния ми офис”, пише той в Twitter към снимка на Колизеума.
58-годишният Кроу е в италианската столица с 31-годишната си приятелка Бритни, синовете си Чарлз (18 г.) и Тенисън (16 г.), както и майка си Джослин, съобщават ни от Hello.
Актьорът публикува и кратко видео от музея на Ватикана и разказа защо майка му е била много развълнувана от това посещение. “Семейството ни имаше специално изживяване вчера”, пише той. “Майка ми е вървяла по тези коридори с баща преди повече от 20 години с хилядите туристи, които се събират тук всеки ден – това е третият най-посещаван музей в света.”
Ръсел Кроу допълва, че този път са уредили посещение без много туристи наоколо, защото майка му е в инвалидна количка. “Качихме се на балкона и пред нас се откри внушителна гледка към Рим. Някъде от Ватикана чухме репетициите на бенда на швейцарската стража. Музиката достигна до нас. Осъзнах, че свирят “Danny Boy” – една от песните, които пуснахме на погребението на баща ни.”
Кроу допълва, че в този момент майка му се е разплакала от вълнение. Без съмнение и за самия него завръщането в Рим е било много емоционално.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво прави Хари Стайлс в университета

Винаги сме искали да надникнем зад кулисите на някои концерт и да видим какво всъщност правят звездите там? Да влезем в гримьорната, за да усетим емоцията около предстоящото излизане на сцената? Или просто да се запознаем с любимия ни певец и самият той да ни разкрие “тайни от кухнята”? Е, може […]