Какво прави Хари Стайлс в университета

Винаги сме искали да надникнем зад кулисите на някои концерт и да видим какво всъщност правят звездите там? Да влезем в гримьорната, за да усетим емоцията около предстоящото излизане на сцената? Или просто да се запознаем с любимия ни певец и самият той да ни разкрие “тайни от кухнята”?
Е, може да се каже, че Хари Стайлс се заема със задачата да отговори на точно такива въпроси.
Звездата от One Direction “влиза” в университета в Тексас. Студентите там ще имат възможност да проследят и изучават стъпките на певеца към върха, “цената” на славата и още интересни факти около музикалния път на изпълнителя. 
“Хари Стайлс и култът към знаменитостите: Идентичност, интернет и европейска поп култура” се казва курсът, който ще стартира през пролетта на 2023 г. Негов лектор ще бъде доцентът по цифрова история д-р Луи Дийн Валенсия, а учениците ще бъдат до 20 човека, пише yahoo.
Курсът се фокусира върху британския музикант и популярната европейска култура, като засяга теми за пола, сексуалността, расата, нацията и глобализма, модата, интернет и др. По този начин младите хора ще могат да стигнат до актуални въпроси и да разискват важни проблеми за тях в съвременния свят.
Също така, студентите не само ще изучават соловите изпълнения на Стайлс (включително неговите албуми и филми), но ще изследват и албумите на One Direction.
А дали самият Хари ще се появи в университета? Защо не.
“Мечтата ми е да накарам Хари да се появи в клас (или просто да се покаже чрез Zoom), но разбирам колко е зает”, отбелязва доцентът и уточнява, че предметът не се фокусира върху личния живот на британеца, а единствено върху неговото изкуство.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Неделя Щонова аут от "Преди обед", вместо това й дават...

“Духът на здравето” – рубриката на Неделя Щонова, която от 7 години е част от магазинното “Преди обед” по Би Ти Ви, става самостоятелно предаване. То ще е 30-минутно и ще се излъчва всяка неделя преди обедните новини. Така здравната рубрика на д-р Неделя Щонова се връща към началото си, […]