Бижутата на Кейт, които говорят повече от думи

Денят на погребението на кралица Елизабет II отмина, но още дълго ще се обсъждат събитията и моменти от него. Защото отвъд пищната церемония има доста любопитни и скрити детайли със съществено значение.
Като например бижутата, които избраха да носят съпругите на принц Уилям и принц Хари.
Кейт Мидълтън беше отдала почит на кралицата с целия си тоалет. Роклята й беше черна версия на бялата Alexander McQueen, с която беше на тържествата по случай Платинения юбилей. Перленото й колие с диамантена закопчалка е принадлежало на Елизабет II, както и обеците – кралицата ги получава като подарък за сватбата си през 1947 г.
Меган Маркъл също носеше обеци, които са й подарък от кралицата – получава ги през 2018 г. Роклята й за погребението е черна версия на тъмносинята Stella McCartney, която носи същата година на празника за рождения ден на Елизабет II.
Дори невръстната принцеса Шарлот беше облечена специално в чест на прабаба си. За първи път седемгодишната дъщеря на принц Уилям беше с шапка на официално събитие. Освен това носеше малка диамантена брошка във формата на подкова – символ на голямата любов на Елизабет II към конете, съобщават People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Шок! Пребита до смърт фолк звезда се появи на инвалидна количка и... СНИМКА 18+

В социалните мрежи се появи шокираща снимка на една от топ звездите в момента, на която е седнала в инвалидна количка, цялата в синини и ожулвания.  Това доста притесни нейните фенове, тъй като видът й не е никак приятен и изглежда така сякаш валяк е минал през нея.  Става въпрос за […]